Ceapă De Primăvară Murată
Ceapa de primăvară murată este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, ceapă perlată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceapă De Primăvară Murată, Ceapă De Primăvară Murată, și Sandvișuri cu slănină și ouă cu ceapă de primăvară murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, combinați oțet, sare, zahăr, cuișoare, fulgi de chili, frunze de dafin și 1 1/2 căni de apă. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Între timp, curățați ceapa și scoateți orice membrană subțire sub coajă. Tăiați capetele rădăcinii.
Adăugați ceapa în amestecul de oțet și fierbeți, amestecând ocazional, până când este fragedă când este străpunsă, 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Folosind o lingură cu fante, transferați într-un castron de servire; aruncați lichidul.