Ceapa coace necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.19 pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, cremă condensată de supă de pui, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapa Se Coace, Ceapa Se Coace, și Ceapa Franceză Se Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mică, topiți untul și adăugați ceapa. Gatiti 10-15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți ceapa din tigaie (lăsați untul în tigaie) și puneți-o într-o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Combinați supa și laptele pentru a turna peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Lapte
Supă
5
Se presară cu brânză. Feliați pâinea de aproximativ 1 1/2 inci grosime și înmuiați ambele părți în unt. Aranjați deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Pâine
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când pâinea este maro aurie și prăjită!