Ceapa Se Coace

Ceapa Se Coace
Ceapa coace necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.19 pe portie, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, cremă condensată de supă de pui, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapa Se Coace, Ceapa Se Coace, și Ceapa Franceză Se Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mică, topiți untul și adăugați ceapa. Gatiti 10-15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți ceapa din tigaie (lăsați untul în tigaie) și puneți-o într-o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați supa și laptele pentru a turna peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
LapteLapte
SupăSupă
5
Se presară cu brânză. Feliați pâinea de aproximativ 1 1/2 inci grosime și înmuiați ambele părți în unt. Aranjați deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
PâinePâine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când pâinea este maro aurie și prăjită!
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista