Marți Fără Gluten: Bețișoare De Mozzarella
Gluten-Free marți: bastoane Mozzarella ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 301 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5393 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, și Marți Fără Gluten: S ' More Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați trei plăci pe tejghea. Pe prima farfurie, amestecați împreună făină de orez alb, usturoi granulat, sare, busuioc uscat și piper negru proaspăt măcinat. Pe a doua farfurie, bateți ouăle până se omogenizează. Pe a treia farfurie, așezați pesmet.
Tăiați bețișoarele de brânză în jumătate.
Rulați brânza de coarde în făină de orez alb, acoperind bine. Nu vrei pete goale pe bățul de brânză. Aveți grijă să acoperiți capetele bățului de brânză cu făină. Acest lucru împiedică "scurgerea" bățului în timpul prăjirii.
Roll stick de brânză în ou, acoperire bine. Întoarceți bățul de brânză la făina de orez alb și acoperiți din nou. Reveniți din nou la ou și acoperiți bine. În cele din urmă, rulați bețișoare acoperite în pesmet.
Așezați bățul acoperit pe o tigaie sau un vas mare. Repetați până când toate bețișoarele sunt acoperite. Răciți bețișoarele de brânză timp de cinci minute.
Încălziți 1/2 inch de ulei într-o tigaie de 8 inci.
Presărați puțină făină de orez alb pe suprafața uleiului. Dacă făina sfârâie, uleiul este gata.
Scoateți bețișoarele de brânză din frigider.
Așezați șase bețișoare de brânză în tigaie. Se prăjește 30 de secunde. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, rulați bețișoarele în ulei pentru a se întoarce. Prăjiți încă 30 de secunde sau până când bețișoarele se rumenesc. Dacă orice brânză începe să se scurgă, scoateți bețișoarele din ulei.
Repetați cu bețișoarele de brânză rămase.
Serviți cu sos și bucurați-vă!