Marți Fără Gluten: Bețișoare De Mozzarella

Marți Fără Gluten: Bețișoare De Mozzarella
Gluten-Free marți: bastoane Mozzarella ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 301 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5393 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, și Marți Fără Gluten: S ' More Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați trei plăci pe tejghea. Pe prima farfurie, amestecați împreună făină de orez alb, usturoi granulat, sare, busuioc uscat și piper negru proaspăt măcinat. Pe a doua farfurie, bateți ouăle până se omogenizează. Pe a treia farfurie, așezați pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Murături CușerMurături Cușer
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Tăiați bețișoarele de brânză în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
3
Rulați brânza de coarde în făină de orez alb, acoperind bine. Nu vrei pete goale pe bățul de brânză. Aveți grijă să acoperiți capetele bățului de brânză cu făină. Acest lucru împiedică "scurgerea" bățului în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Roll stick de brânză în ou, acoperire bine. Întoarceți bățul de brânză la făina de orez alb și acoperiți din nou. Reveniți din nou la ou și acoperiți bine. În cele din urmă, rulați bețișoare acoperite în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
La 8 PruneLa 8 Prune
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
5
Așezați bățul acoperit pe o tigaie sau un vas mare. Repetați până când toate bețișoarele sunt acoperite. Răciți bețișoarele de brânză timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Încălziți 1/2 inch de ulei într-o tigaie de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Presărați puțină făină de orez alb pe suprafața uleiului. Dacă făina sfârâie, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți bețișoarele de brânză din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
9
Așezați șase bețișoare de brânză în tigaie. Se prăjește 30 de secunde. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, rulați bețișoarele în ulei pentru a se întoarce. Prăjiți încă 30 de secunde sau până când bețișoarele se rumenesc. Dacă orice brânză începe să se scurgă, scoateți bețișoarele din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
La 8 PruneLa 8 Prune
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Repetați cu bețișoarele de brânză rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
11
Serviți cu sos și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista