Cassoulet Simplificat

Cassoulet Simplificat
Cassoulet simplificat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cimbru, prosciutto, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Cassoulet Simplificat, Bouillabaisse, Simplificată, și Clătite Simplificate De Ovăz Bananan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți cubulețe de miel într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți cu 2 linguri ulei și presărați generos cu sare și piper, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Așezați cârnații italieni, 1 cană de apă și restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de prăjire grea, așezată peste două arzătoare. Acoperiți cu folie grea și rotiți căldura la mediu-mare. Gatiti pana cand carnatii isi pierd culoarea bruta, Aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Îndepărtați folia (rezervați-o) și continuați să gătiți până când apa se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Adăugați cârnați afumați și gătiți, întorcându-vă frecvent, până când toți cârnații se rumenesc, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Transferați pe o farfurie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați cârnații italieni în bucăți de mărimea mușcăturii. Înjumătățiți cârnații afumați pe lungime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
8
Presărați generos sânii de rață cu sare și piper. Reduceți căldura sub tigaie și adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gătiti până când grăsimea s-a redat și pielea este maro mahon, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Întoarceți sânii de rață și continuați să gătiți până la fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Scoateți rața din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scurgeți grăsimea din tigaie și rezervați. Feliați fiecare sân transversal în 4 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Întoarceți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Adăugați cuburi de miel și gătiți, întorcând o dată, până când se formează o crustă brună pe două părți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
14
Transferați mielul într-o oală mare rezistentă la cuptor; puneți deoparte tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați amestecul de bulion și vinul la miel și acoperiți cu folie rezervată, apăsând în jos, astfel încât să atingă aproape carnea, apoi sigilând folia în jurul vârfului oalei, lăsând o mică deschidere pentru ca aburul să scape. Aduceți la foc mic și fierbeți câteva minute pentru a arde alcoolul. Sigilați folia complet, apoi acoperiți vasul cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
Coaceți, fără a verifica oala, timp de 1 oră și 15 minute; carnea va fi foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Între timp, reîncălziți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
18
Adăugați suficientă grăsime de rață rezervată sau ulei de măsline la tigaie pentru a egala 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20
Adăugați prosciutto și cimbru și sote pentru a amesteca arome, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
21
Adăugați roșiile și fasolea și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
22
Scoateți din căldură.
23
Transferați mielul gătit și bulionul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
24
Adăugați rață, cârnați și suficientă apă pentru a face o caserolă umedă și umedă. Puteți lăsa amestecul de cassoulet să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Rață întreagăRață întreagă
25
Cu o oră înainte de servire, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 350 de grade. Aduceți cassoulet la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
26
Amestecați firimiturile de pâine, untul topit și pătrunjelul și presărați peste cassoulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
27
Coaceți până când firimiturile sunt aurii și tocanul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
28
Se lasă să stea 5 minute și se servește.

Ingrediente

7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspăt (procesați pâinea feliată într-un robot de bucătărie sau blender)pesmet proaspăt (procesați pâinea feliată într-un robot de bucătărie sau blender)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)Cârnați Jimmy Dean (unul fierbinte, unul obișnuit)4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate cubulețeroșii tăiate cubulețe3kilogramefasole albă, scursăfasole albă, scursă4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm2Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.jumătăți dezosate de piept de rațăjumătăți dezosate de piept de rață15creveți și cu venegrăsime de rață rezervatăgrăsime de rață rezervată791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu uscat cu corp completvin roșu uscat cu corp complet6căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.kielbasa, tăiat în 6 bucățikielbasa, tăiat în 6 bucăți1kilogramefriptură de umăr de miel dezosată, tăiată în cuburi de 11/2 inci (sau o combinație de miel și friptură de umăr de porc dezosată)friptură de umăr de miel dezosată, tăiată în cuburi de 11/2 inci (sau o combinație de miel și friptură de umăr de porc dezosată)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2mariceapa, taiata in zaruri mediiceapa, taiata in zaruri medii571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto feliat subțire, tocatprosciutto feliat subțire, tocat15creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați italieni ușoricârnați italieni ușori4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista