Cassoulet Simplificat

Cassoulet Simplificat
Cassoulet simplificat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cimbru, prosciutto, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Cassoulet Simplificat, Bouillabaisse, Simplificată, și Clătite Simplificate De Ovăz Bananan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți cubulețe de miel într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Stropiți cu 2 linguri ulei și presărați generos cu sare și piper, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați cârnații italieni, 1 cană de apă și restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de prăjire grea, așezată peste două arzătoare. Acoperiți cu folie grea și rotiți căldura la mediu-mare. Gatiti pana cand carnatii isi pierd culoarea bruta, Aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Îndepărtați folia (rezervați-o) și continuați să gătiți până când apa se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Adăugați cârnați afumați și gătiți, întorcându-vă frecvent, până când toți cârnații se rumenesc, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
7
Transferați pe o farfurie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați cârnații italieni în bucăți de mărimea mușcăturii. Înjumătățiți cârnații afumați pe lungime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
8
Presărați generos sânii de rață cu sare și piper. Reduceți căldura sub tigaie și adăugați sânii de rață, cu pielea în jos. Gătiti până când grăsimea s-a redat și pielea este maro mahon, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Întoarceți sânii de rață și continuați să gătiți până la fiert, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
10
Scoateți rața din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scurgeți grăsimea din tigaie și rezervați. Feliați fiecare sân transversal în 4 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Întoarceți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Adăugați cuburi de miel și gătiți, întorcând o dată, până când se formează o crustă brună pe două părți, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Transferați mielul într-o oală mare rezistentă la cuptor; puneți deoparte tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați amestecul de bulion și vinul la miel și acoperiți cu folie rezervată, apăsând în jos, astfel încât să atingă aproape carnea, apoi sigilând folia în jurul vârfului oalei, lăsând o mică deschidere pentru ca aburul să scape. Aduceți la foc mic și fierbeți câteva minute pentru a arde alcoolul. Sigilați folia complet, apoi acoperiți vasul cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Coaceți, fără a verifica oala, timp de 1 oră și 15 minute; carnea va fi foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Între timp, reîncălziți tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
18
Adăugați suficientă grăsime de rață rezervată sau ulei de măsline la tigaie pentru a egala 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20
Adăugați prosciutto și cimbru și sote pentru a amesteca arome, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
21
Adăugați roșiile și fasolea și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
22
Scoateți din căldură.
23
Transferați mielul gătit și bulionul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
24
Adăugați rață, cârnați și suficientă apă pentru a face o caserolă umedă și umedă. Puteți lăsa amestecul de cassoulet să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
25
Cu o oră înainte de servire, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și încălziți cuptorul la 350 de grade. Aduceți cassoulet la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
26
Amestecați firimiturile de pâine, untul topit și pătrunjelul și presărați peste cassoulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
27
Coaceți până când firimiturile sunt aurii și tocanul este bulbuc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
28
Se lasă să stea 5 minute și se servește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista