Pui Navratan Curry (indian)

Pui Navratan Curry (indian)
Puiul Navratan Curry (indian) este un fel principal Indian. Pentru 9,91 USD pe porție, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porție cu 1997 calorii, 106g de proteine, și 138g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de chimen prăjit, piept de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Navratan Curry (Indian), boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, și Curry de pui Indian II.

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Curry. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate94
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista