Chili Picant

Chili Picant
Reteta Chili picant ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 1,54 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită oregano, boia de ardei, căței de usturoi și muștar maro picant. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este bun. Încearcă Al 7-lea concurs anual de Chili: intrare-Chili chili picant, Chili Picant De Porc, și Chili rapid și picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând frecvent.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Sangre De Toro Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Revista