Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet de fasole albă cu parfum de cimbru. Această rețetă servește 6 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 285 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, piper, cârnați fără carne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole Albă ?Cassoulet, Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă, și Fasole albă rapidă, sparanghel și Cassoulet de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, morcovul, păstârnacul și usturoiul; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Morcov
Usturoi
Ceapă
3
Așezați într-un aragaz electric lent de 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Adăugați fasole și următoarele 6 ingrediente (prin frunza de dafin). Acoperiți și gătiți la 8 ore mici sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Fasole
5
Combinați pesmetul, brânza și untul într-un castron mic; aruncați cu o furculiță până se umezește. Se amestecă amestecul de pesmet și cârnații în amestecul de fasole; se presară pătrunjel.