Sosul tzatziki al lui Chef John
Sos tzatziki Chef John ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 102 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, castraveți, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 157 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Sos Chimichurri Chef John, Sosul alb al bucătarului John, și Chef John 's Shepherd' s Pie.
Instrucțiuni
Presărați castravetele ras cu 1/2 linguriță de sare într-un bol și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru a extrage sucul.
Puneți iaurtul într-un castron separat. Aruncați castravetele și sucul său pe o hârtie robustă, uscată sau un prosop de pânză și stoarceți cât mai multă umiditate din castravete.
Amestecați castravetele în iaurt.
Adăugați usturoiul, ardeiul cayenne și sucul de lămâie; se amestecă bine.
Se amestecă mărarul și menta în amestecul de iaurt-castraveți; condimentează cu sare și piper negru. Reglați toate condimentele după gust.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 3 sau 4 ore (sau peste noapte).
Transferați într-un castron de servire și garnisiți cu o crenguță de mărar și o stropire de piper cayenne pentru culoare.