Sosul tzatziki al lui Chef John

Sosul tzatziki al lui Chef John
Sos tzatziki Chef John ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 102 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, castraveți, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 157 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Sos Chimichurri Chef John, Sosul alb al bucătarului John, și Chef John 's Shepherd' s Pie.

Instrucțiuni

1
Presărați castravetele ras cu 1/2 linguriță de sare într-un bol și lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru a extrage sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți iaurtul într-un castron separat. Aruncați castravetele și sucul său pe o hârtie robustă, uscată sau un prosop de pânză și stoarceți cât mai multă umiditate din castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
IaurtIaurt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați castravetele în iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
IaurtIaurt
4
Adăugați usturoiul, ardeiul cayenne și sucul de lămâie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
5
Se amestecă mărarul și menta în amestecul de iaurt-castraveți; condimentează cu sare și piper negru. Reglați toate condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
CastraveteCastravete
IaurtIaurt
MărarMărar
MentăMentă
6
Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 3 sau 4 ore (sau peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Transferați într-un castron de servire și garnisiți cu o crenguță de mărar și o stropire de piper cayenne pentru culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista