Caserolă de vită în straturi
Caserola stratificată de vită ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 75 de cenți per porție, primești un aperitiv care servește 8. O porție conține 245 de calorii, 8 g de proteine și 6 g de grăsime. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi, morcovi, brânză procesată și ceapă. Este perfect pentru toamna. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 71%. Încercați caserola stratificată de vită și cartofi, caserola stratificată de carne de cartofi și caserola stratificată cu carne de vită și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt, strat de cartofi, porumb, ardei verde, ceapa si morcovi. Se sfărâmă carnea de vită peste legume.
Se toarnă deasupra sosul de roșii.
Se presară cu sare și piper.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 2 ore sau până când carnea nu mai este roz și un termometru arată 160°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Caserola cu carne de vită în straturi poate fi împărțită între două vase de copt de 1-1/2 litru.
Coaceți o caserolă pentru a o savura acum și o congelați pe cealaltă pentru o altă masă. Caserola poate fi congelată până la 3 luni.
Pentru a utiliza caserola congelată: Dezghețați la frigider peste noapte.
Coaceți conform instrucțiunilor.
Se presară cu brânză înainte de servire.