Caserolă cremoasă cu sparanghel de pui

Caserolă cremoasă cu sparanghel de pui
Caserola cremoasă cu sparanghel de pui durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 3,05 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 404 calorii , 33 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este pe placul a 16 bucătari și bucătari. Un amestec de apă, orez, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 85% , ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserolă cremoasă cu sparanghel proaspăt , Caserolă cremoasă cu sparanghel și pui și sparanghel cu pui .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
2
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-înalt și rumeniți pieptul de pui aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă (10 Uncii) Inimioare De Romaine1 Pungă (10 Uncii) Inimioare De Romaine
Extract De Rachiu Sau Extract De VanilieExtract De Rachiu Sau Extract De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
3
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Medii Coapte, Decojite și Tăiate CubulețeLa 3 Pere Medii Coapte, Decojite și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
4
Adăugați ceapa și sparanghelul în tigaie; gătiți timp de 4 până la 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Aranjați pieptul de pui peste ceapă și sparanghel și asezonați cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă (10 Uncii) Inimioare De Romaine1 Pungă (10 Uncii) Inimioare De Romaine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
5
Se toarnă supa peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Medii Coapte, Decojite și Tăiate CubulețeLa 3 Pere Medii Coapte, Decojite și Tăiate Cubulețe
2 Uncii De Creveți Decojiți, Tăiați Mărunt2 Uncii De Creveți Decojiți, Tăiați Mărunt
6
Acoperiți tigaia și coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
7
Scoateți capacul, presărați migdale și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
8
Între timp, combinați apa și orezul într-o cratiță. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Rachiu Cu Aroma De Cirese2 Linguri Rachiu Cu Aroma De Cirese
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
9
Serviți puiul și sparanghelul peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
La 3 Pere Medii Coapte, Decojite și Tăiate CubulețeLa 3 Pere Medii Coapte, Decojite și Tăiate Cubulețe
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista