Caserolă cremoasă cu sparanghel de pui
Caserola cremoasă cu sparanghel de pui durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 3,05 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 404 calorii , 33 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este pe placul a 16 bucătari și bucătari. Un amestec de apă, orez, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 85% , ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserolă cremoasă cu sparanghel proaspăt , Caserolă cremoasă cu sparanghel și pui și sparanghel cu pui .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-înalt și rumeniți pieptul de pui aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa și sparanghelul în tigaie; gătiți timp de 4 până la 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Aranjați pieptul de pui peste ceapă și sparanghel și asezonați cu tarhon.
Se toarnă supa peste pui.
Acoperiți tigaia și coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți capacul, presărați migdale și coaceți încă 5 minute.
Între timp, combinați apa și orezul într-o cratiță. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Serviți puiul și sparanghelul peste orez.