Caserola Gustoasă De Fasole Verde

Caserola Gustoasă De Fasole Verde
Caserola gustoasă de fasole verde este o rețetă americană care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 226 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, lapte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețetă Vibrantă De Fasole Verde Gustoasă, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola de fasole verde IV pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se prăjește slănina într-o tigaie la foc mediu-mare până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Scurgeți cea mai mare parte a grăsimii de slănină din tigaie și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și ardeiul gras; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă vinul, răzuind toate bucățile de slănină de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă untul, laptele, supa și sosul de soia. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă fasolea verde și slănina până se acoperă uniform. Îndoiți brânza, apoi transferați-o într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
Sos De SoiaSos De Soia
UntUnt
BrânzăBrânză
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu ceapă prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
8
Coaceți neacoperit timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este încălzit, iar sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista