Caserola de mic dejun de Anul Nou
Caserola de mic dejun de Anul Nou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 482 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc picant în vrac, frunze de oregano, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Este perfect pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză, Mic dejun pentru cină caserolă: o caserolă ușoară hashbrown, și Începeți-vă ziua cu un Smoothie sănătos de banane.
Instrucțiuni
Pe tigaia cu jumătate de foaie de 17x12 inci, așezați cuburi de pâine.
Lăsați să stea neacoperit 8 ore să se usuce.
Într-un castron mare, amestecați laptele, ouăle și 1 lingură de oregano.
Adăugați pâine în amestecul de ouă, amestecând pentru a acoperi. Capac; frigider 1 oră.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați, ceapă și ardei gras 8 minute, amestecând frecvent, până când cârnații nu mai sunt roz.
Adăugați amestecul de cârnați și 1 cană de brânză în amestecul de pâine, amestecând bine.
Se toarnă în vasul de copt; se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când centrul este setat și brânza este spumoasă.
Lăsați să stea 10 minute.
Se presară cu oregano suplimentar.