Caserola De Cartofi Cu Morcovi
Caserola de cartofi de morcov necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Un amestec de unt, morcovi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Caserola de cartofi dulci și morcovi, Caserola De Cartofi Dulci-Morcov, și Toss Tuber (cartofi, Cartofi dulci și morcov) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu.
Bateți făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați 1/2 cană de brânză, amestecând până se topește.
Adăugați cartofii, morcovii și ceapa.
Transferați la un 8-in uns. vas de copt pătrat. Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți, neacoperit, timp de 15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.