Caserola De Brunch De Duminică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de Brunch de duminică. Această rețetă face 10 porții cu 443 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cârnați de porc în vrac, ouă, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Brunch De Duminică, Makeover Duminică Brunch Caserola, și Minunat Duminică Brunch Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați crusta din pâine, dacă doriți. Pâine cu unt; cub și puneți-l într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presară cu brânză, cârnați, ardei roșu și ceapă în ordinea dată.
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Adăugați supa, laptele, vinul, muștarul și piperul.
Se toarnă peste amestecul de pâine; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 45-55 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.