Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola cu tăiței de legume. Această rețetă servește 14 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 227 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți cremă condensată de supă de broccoli, sare, legume amestecate în california și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Cu Tăiței De Legume, Pesto Caserola Cu Tăiței De Legume, și Supă De Tăiței De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-un castron mare, combinați supe, lapte, 3/4 cană brânză, usturoi, pătrunjel, piper și sare. Se amestecă tăiței, amestecul de legume și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se presară cu brânză rămasă. Acoperiți și coaceți 45-50 de minute sau până când se încălzește.