Caserola Cu Sparanghel De Pui Cu Brânză
Cheesy pui sparanghel caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,62 USD pe porție. 106 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de capete dure de sparanghel s - au rupt și sulițe în cruce, piept de pui, amestec de brânză cheddar-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Caserola De Sparanghel Cu Brânză, Sparanghel brânză și caserolă de cartofi, și Caserolă bogată și brânză de șuncă și tăiței de sparanghel.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați pastele cu papion și reveniți la fierbere. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand este fraged, dar inca usor ferm, aproximativ 12 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Așezați sparanghelul într-o tigaie mare cu aproximativ 1 inch de apă.
Se pune la foc mediu, se fierbe și se reduce focul la minim. Acoperiți tigaia și gătiți până când bucățile de sparanghel sunt de un verde aprins și fragede, aproximativ 8 minute; se scurge bine și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Bateti crema de supa de sparanghel cu lapte intr-un bol pana se omogenizeaza.
Întindeți pastele de papion fierte pe fundul vasului de copt.
Se toarnă aproximativ 1/4 din amestecul de supă peste paste, amestecând ușor pentru a acoperi pastele cu supă.
Așezați felii de piept de pui peste paste.
Întindeți sparanghelul peste feliile de pui.
Se toarnă amestecul de supă rămas uniform peste caserolă, fiind sigur că se înmoaie până la fundul vasului. Caserola de Top cu brânză cheddar-Monterey Jack mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și toppingul de brânză se rumeneste și clocotește, aproximativ 35 de minute.