Reteta Caserola cu crema de ciuperci se poate face in aproximativ 40 de minute. Pentru 3,79 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 1079 de calorii, 48 g de proteine și 55 g de grăsimi. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, nucșoară, ciuperci și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 72%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Caserolă cremoasă de pui și ciuperci cu rozmarin și smântână, Latkes de ciuperci porcini cu salată de ciuperci și arpagic „cremă”, și supă cremă de ciuperci Balthazars, fără smântână.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru tăițeii cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Subțiri
2
Încinge o oală cu sos mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Subțiri
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 răsucire de tigaie, aproximativ 1 lingură și 2 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați ciupercile tocate și gătiți 5 minute, până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Felii Subțiri
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata
4
Presărați câteva linguri de făină și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Emmentaler Elvețian
5
Se amestecă bulionul de pui și se aduce la un balon, apoi se amestecă laptele integral sau smântâna. Reduceți focul la mic și fierbeți ușor. Asezonați sosul cu nucșoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Lira Brânză Gruyere Sau Emmentaler Elvețian, Mărunțită
Brânză Gruyere Sau Emmentaler Elvețian, Mărunțită
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Încinge o tigaie antiaderentă la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie apoi eșalota și ciupercile. Gatiti ciupercile 8 minute, pana se inmoaie. Se condimentează cu cimbru, sare și piper și se deglazează tigaia cu 1/3 cană de vin alb sec sau puțin stoc. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați lichidul să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Vin Alb Sec
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
9
În timp ce ciupercile se gătesc, aruncați tăițeii cu ou în apă, sărați apa și gătiți tăițeii al dente, cu o mușcătură în ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
10
Scurgeți tăițeii și întoarceți-l în oala fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați sosul în oală și aruncați tăițeii pentru a se îmbrăca în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Acoperiți ușor o caserolă cu unt înmuiat, apoi transferați crema de tăiței cu ciuperci în caserolă și acoperiți cu raguut de ciuperci sălbatice și brânza mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
13
Puneți caserola sub broiler și topiți și barbotați brânza până se rumenește pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
14
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor