Caserola Chili Relleno

Caserola Chili Relleno
Chili Relleno caserola ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 148 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați caserola chili relleno, Caserola Chili Relleno, și Pui Chili Relleno Caserola pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se asortează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista