Cartofi La Cuptor" Dip
Cartof copt "Dip ar putea fi doar Hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, chipsuri Ritz originale, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Pâine Cu Spanac La Cuptor, și 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă fulgii de cartofi și laptele într-un castron mare; lasa sa stea 5 min. sau până când laptele este absorbit.
Adăugați smântână, cremă de brânză răspândită și jumătate de ceapă; se amestecă bine.
Lingură în farfurie de plăcintă de 9 inci; se presară cu brânză mărunțită și bucăți de slănină.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când brânza mărunțită este topită și scufundarea este încălzită.
Se presară cu ceapa rămasă.