Cartofi Dulci-Arpagic Latkes
Cartofi dulci-arpagic Latkes este un vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați usturoi granulat, smântână, frunze de pătrunjel proaspăt sfâșiate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Latkes De Cartofi Dulci, Latkes De Cartofi Dulci, și Latkes De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cartofii mărunțiți într-un bol cu apă, amestecați pentru a combina.
Se toarnă cartofii peste o strecurătoare cu plasă de sârmă și se lasă să se scurgă.
Bateți oul și albusul de ou într-un vas mare de amestecare din sticlă până când tocmai sunt încorporate, aproximativ 30 de secunde. Cerneti faina, usturoiul granulat, cayenne si scortisoara in ou.
Se presară cu 3 lingurițe fiecare sare și piper negru; bateți până se omogenizează. Îndoiți cartoful dulce și cartoful, asigurându-vă că aluatul este bine combinat.
Setați o tigaie mare din fontă sau cu fund greu la foc mediu.
Adăugați uleiul. Lucrând în loturi mici, aruncați aproximativ 3 linguri pe latke în tigaie chiar înainte ca uleiul să înceapă să fumeze. Aplatizați fiecare ușor cu o spatulă metalică cu fante. Asigurați-vă că nu supraaglomerați tigaia.
Crisp latkes până când fundul sunt caramelizate, 2-3 minute. Întoarceți cu spatula și continuați să tăiați a doua parte timp de aproximativ 6 minute în total. Latkes ar trebui să fie gătite prin și un maro închis, auriu.
Transferați într-un vas căptușit cu prosop de hârtie. Condimentează ușor cu sare și piper.
Serviți imediat, garnisind fiecare centru latke cu o păpușă mică de smântână și o stropire de frunze de pătrunjel sfâșiate.