Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata

Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata
Rețeta de cartofi Yukon Gold și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalatan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 140 de calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți taramasalatan este maioneză grecească de icre de crap, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Herbed Yukon Aur Cartofi Latkes, Gratin de cartofi Yukon Gold cu hrean, Gruyere și ceapă dulce, și Gratin de cartofi de aur de anghinare și yukon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați hreanul, sosul de mere, oțetul, muștarul și maioneza. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: sosul poate fi făcut și depozitat, într-un recipient etanș la frigider, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
HreanHrean
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Tapetați un castron mare cu un șervețel de pânză curat sau un prosop de bucătărie fără scame.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lucrând în loturi, utilizați partea mai mare a unei răzătoare de cutie sau a unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu de răzătoare pentru a rade grosolan cartofii, anghinarea din Ierusalim și ceapa. Pe măsură ce sunt rase, transferați legumele în vasul căptușit cu prosop. Adunați colțurile prosopului și stoarceți cât mai mult lichid în exces din legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
RăzătoareRăzătoare
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Transferați legumele stoarse într-un vas de amestecare uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Adăugați oul și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. În timp ce amestecați amestecul, adăugați treptat făina, amestecând bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
5
Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Într-o tigaie mare saut, la foc moderat, încălziți 1/4 inch de ulei până când este fierbinte, dar nu fumați. Testați aluatul latke prăjind o cantitate mică de aluat în uleiul fierbinte—ar trebui să se țină împreună și să nu se destrame atunci când este răsturnat. Dacă este necesar, adăugați făină suplimentară, câte 1 lingură odată, dar încercați să adăugați cât mai puțină făină pentru a crea latkes ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Lucrând în loturi, aruncați bucăți de aluat de 2 linguri în uleiul fierbinte și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a apăsa aluatul în clătite cu diametrul de 1 1/2 inch. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți latkes și continuați să prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Pe măsură ce termină de gătit, transferați latke-urile pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Aranjați latkes pe o farfurie mare sau platou și jumătate superioară cu maioneză de mere-hrean și jumătate cu taramasalata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TaramasalataTaramasalata
HreanHrean
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2
Se presară cu arpagic tocat și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista