Carnea de vită și varza ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $6.64 pe portie. O porție conține 930 calorii, 71G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de condimente de murat, usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și N. Y. C. Carne de vită și varză Corned.
Instrucțiuni
1
Se toarnă stocul într-un vas mare de 4 galoane la foc mediu-mare și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați condimentul de murat, usturoiul, frunzele de dafin și cuișoarele. Reduceți focul la mediu, apoi adăugați carnea de vită și varza la foc mic până se înmoaie, 3 ore. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Varză
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Usturoi
Carne De Vită
3
Încălziți câțiva centimetri de ulei la 325 de grade F într-o oală adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Prăjiți cartofii pene până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Scoateți și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Pentru a construi farfuria, așezați pene de varză pe o farfurie cu carne de vită lângă ea, apoi adăugați cartofi și terminați cu 2 până la 3 uncii de bulion de gătit deasupra.