Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Rețeta de carne de vită și varză este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $ 8.06 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1484 calorii, 98G de proteine, și 91g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de varză, varză, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și N. Y. C. Carne de vită și varză Corned.

Instrucțiuni

1
Aranjați cartofii și usturoiul pe fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Așezați carnea de vită deasupra legumelor și presărați cu condimente din pachet. Împingeți cuișoarele în ceapă și adăugați la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
LegumeLegume
CondimenteCondimente
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
CeapăCeapă
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea; acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, 6 ore și 30 de minute până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
4
Transferați carnea pe placa de tăiat și acoperiți cu folie pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Transferați cartofii în castron și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Adăugați morcovi și varză la aragaz, întoarceți-vă la înălțime, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.Feliați carnea de vită peste cereale și serviți cu cartofi, morcovi și varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate98
Revista