Carnea de vită și legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 101 calorii, 6 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ghimbir măcinat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 76%. Prăjirea cu carne de vită și legume, prăjirea cu carne de vită și legume și prăjirea cu carne de vită și legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, prăjiți carnea până se rumenește; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Măr Granny Smith, Nedecojit, Tăiat Cubulețe Mici
2
Adăugați ceapa și usturoiul; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Haine Alimente Sare De Mare Iodata
3
Adauga ardei verde, ciuperci, legume, varza si castane de apa. Se prăjește 3-4 minute sau până când devine crocant.