Carne De Vită Stroganoff Supreme

Carne De Vită Stroganoff Supreme
Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete în cutia de rețete, Beef Stroganoff Supreme ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, bulion de vită, sare și smântână. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Carne De Vită Nachos Supreme, Carne De Vită Nachos Supreme, și Carne De Vită Nachos Supreme sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Shiraz, Nero D Avola, Primitivo

Shiraz, Nero D Avola și Primitivo sunt alegeri excelente pentru stroganoff de vită. Pentru un Stroganoff cremos, cu ciuperci, veți dori un roșu îndrăzneț care să se potrivească. Peter Lehmann Barossan Shiraz cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Fabricat de următoarea generație de vinificatori Peter Lehmann, Barossan prezintă fructele superbe provenite din numeroasele subregiuni fabuloase din Valea Barossa.Vinificatorii au identificat diferite interpretări ale acestui soi clasic pentru a se amesteca perfect, oferind un vin complex și stratificat, cu intensitate și suplețe a fructelor. Aromele ridicate de cireșe și fructe întunecate se combină perfect cu ciocolată dulce și nuanțe de mocha. Un vin intens, generos și corpolent, cu taninuri fine și un finisaj moale, suplu.Acest vin bogat și îndrăzneț completează perfect aromele cărnii de grătar prăjite lent, cum ar fi o friptură Wagyu.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista