Carne De Vită Portocalie
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Orange Beef Stir-Fry ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție conține 502 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de amidon de porumb, cățel de usturoi, amestec de legume cu zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare sunt Orange Carne De Vită Se Amestecă Fry, Carne de vită și portocală, și Carne de vită și portocală.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente până se omogenizează; pune deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați carnea de vită în 1 linguriță ulei timp de 3-4 minute sau până când nu mai este roz.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și păstrați la cald.
Amestecați amestecul de legume și usturoiul în uleiul rămas timp de 3 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați carne de vită; se încălzește.