Carne De Vită Mongolă
Carnea de vită mongolă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 231 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul prăjit îmbuteliat, ceapa verde, friptura de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Vită Mongolă, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți friptura cu spray de gătit. Gatiti friptura in tigaie la foc mediu-mare 3 minute sau pana se rumeneste si lichidul s-a evaporat aproape, amestecand ocazional.
În timp ce friptura gătește, combinați sosul hoisin și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați ceapa în cruce în bucăți de 1 inch.
Adăugați amestecul de sos și ceapa în carne în tigaie; gătiți 1 până la 2 minute sau până când sosul este ușor redus (nu gătiți prea mult carnea).