Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi)

Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 899 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $5.91 pe portie. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de tei kaffir, ardei iute, păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Vită Rendang, Carne De Vită Rendang, și Zaianne ' s Beef Rendang pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista