Carne De Vită Cu Marmeladă-Glazură De Muștar

Carnea de vită cu marmeladă-glazură de muștar este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 389 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Un amestec de piept de vită corned, marmeladă de portocale, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și morcovi cu marmeladă-glazură de whisky, Marmeladă De Miere Muștar Carne De Vită Glazurată, și Carne de vită cu glazură de muștar de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1/2 cană marmeladă de portocale și 2 linguri. muștar măcinat cu piatră.
Perie 1 (3 - la 3 1/2-lb.) piept de vită corned, complet gătit, cu jumătate de amestec de marmeladă și se pune într-o tigaie ușor unsă cu jeleu.
Coaceți la 425 timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc, ungând cu jumătatea rămasă de amestec de marmeladă la fiecare 10 minute.
Serviți carnea de vită cu varză gătită.