Carne de vită cu ciuperci și tăiței
Carne de vită și tăiței cu ciuperci este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 371 de calorii. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de pesmet de pâine condimentat, supă condensată de ciuperci aurii, supă de ceapă condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58%. Încercați Fidea cu ciuperci-ghimbir, Fidea Teriyaki cu ciuperci și Fidea Teriyaki cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați supe și pesmet; amesteca bine. Se amestecă carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea este fragedă. Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Serviți cu amestec de carne de vită.