Carne De Porc Și Ramen
Rețeta de carne de porc și Ramen ar putea satisface pofta japoneză în jur 30 minute. O porție conține 433 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. Această rețetă de la Taste of Home are 74 de fani. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de cotlet de porc, căței de usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 89%. Rețete similare sunt Carne De Porc Și Ramen, Carne De Porc Și Ramen, și Carne De Porc Și Ramen.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți primele cinci ingrediente până se amestecă. Într-o tigaie mare, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; se amestecă 2-3 minute sau până când nu mai este roz.
În aceeași tigaie, amestecați broccoli în uleiul rămas 3 minute.
Adăugați amestec de salată de varză, lăstari de bambus și usturoi; se prăjește cu 3-4 minute mai mult sau până când broccoli este crocant. Se amestecă amestecul de sos de soia și carnea de porc; se încălzește.
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, aruncând sau salvând pachetele de condimente pentru o altă utilizare.
Scurgeți tăiței; adăugați la amestecul de porc și aruncați pentru a combina.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling
Sauvignon Blanc, Sake și Riesling sunt alegerile mele de top pentru tăiței Ramen. Saktromentrum este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Ai putea încerca Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rosc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rose
Tonurile de coacăze roșii strălucitoare dau pauză în timp ce admirați acest vin în pahar. Fruitpacked, prezintă cele mai bune caracteristici ale unui trandafir Sancerre tânăr, cu arome de zmeură și piersici sălbatice. Plin și rotund în gură, se deschide treptat, cu o vioiciune proaspătă fiind temperată de un indiciu de taninuri. Se termină pe note fructate (coacăz negru, zmeură) cu un postgust lung și frumos de citrice.