Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel

Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel
Carne de porc și legume în sosul Tomatillo-Cascabel este un fără gluten și fără lactate sos. O porție conține 65 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, șuncă oscar mayer și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și legume în sos Tomatillo-Cascabel, Empanadas de porc și cartofi cu sos Tomatillo carbonizat, și Cotlet De Porc Dezosat Cu Sos De Ardei Tomatillo Și Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti tomatillos si usturoiul in tigaie mare la foc mediu-mare 10 min. sau până la prăjit, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ardei iute; gatiti si amestecati 1 min. Cojiți usturoiul; se adaugă în blender cu apă, cub de bouillon și 1/4 cană coriandru. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți cuptorul la 177°.aruncați bucăți de umăr de porc cu sos de friptură; gatiti, in loturi, in tigaie mare la foc mediu-mare 4 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați în cuptorul olandez rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați șuncă, legume și sos tomatillo; se amestecă ușor. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
TomatillosTomatillos
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
6
Coaceți 1 oră 15 min. sau până când bucățile de porc sunt fragede. Se amestecă coriandrul tocat rămas chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista