Carne de porc în sos Adobo
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos primar? Carnea de porc în sos Adobo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 643 calorii, 74G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de sherry, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Adobo de porc cu sos de ficat, Adobo tradițional (Carne de porc în oțet și sos de soia), și Cum se gătește: adobo de porc cu sos de ficat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, curățați usturoiul, boiaua, chimenul, oregano și 1/3 cană de oțet până se omogenizează.
Adăugați restul de 1 cană de oțet; procesați până se omogenizează.
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Condimentați umărul de porc cu sare și piper și gătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc, aproximativ 13 minute.
Transferați carnea de porc într-un platou.
Adăugați restul de 2/3 cană de ulei de măsline și încălziți până la sclipire. Condimentați coastele cu sare și piper și adăugați jumătate din ele în caserolă într-un singur strat. Gatiti la foc moderat, intorcand ocazional, pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați-le în carnea de porc și rumeniți coastele rămase. Nu turnați uleiul.
Întoarceți toată carnea în caserolă și condimentați cu sare și piper.
Adăugați amestecul de oțet și suficientă apă pentru a acoperi carnea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie foarte mult, 45 până la 50 de minute.
Transferați pe o farfurie și serviți.