Carne de porc în sos Adobo

Carne de porc în sos Adobo
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos primar? Carnea de porc în sos Adobo ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 643 calorii, 74G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de sherry, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Adobo de porc cu sos de ficat, Adobo tradițional (Carne de porc în oțet și sos de soia), și Cum se gătește: adobo de porc cu sos de ficat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, curățați usturoiul, boiaua, chimenul, oregano și 1/3 cană de oțet până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați restul de 1 cană de oțet; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Încălziți 1/3 cană de ulei de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Condimentați umărul de porc cu sare și piper și gătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Umăr De PorcUmăr De Porc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Transferați carnea de porc într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați restul de 2/3 cană de ulei de măsline și încălziți până la sclipire. Condimentați coastele cu sare și piper și adăugați jumătate din ele în caserolă într-un singur strat. Gatiti la foc moderat, intorcand ocazional, pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Adăugați-le în carnea de porc și rumeniți coastele rămase. Nu turnați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Întoarceți toată carnea în caserolă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați amestecul de oțet și suficientă apă pentru a acoperi carnea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie foarte mult, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Transferați pe o farfurie și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista