Carne De Porc Marinată Cu Miere De Usturoi

Carne De Porc Marinată Cu Miere De Usturoi
Carnea de porc marinată cu miere de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 274 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,11 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia kikkoman, sherry, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu ierburi și usturoi cu sos de muștar de miere, Carne De Porc Marinată, și Carne De Porc Marinată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime; adăugați friptura. Acoperiți și răciți 8 ore, rotind ocazional friptura.
2
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 40 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista