Carne de porc la grătar cu Salsa de pere

Carne de porc la grătar cu Salsa de pere
Rețeta de porc la grătar cu Salsan de pere este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru $1.34 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, oregano, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere, Great American Southwest Sliders cu pere de ficat și salsa de Avocado la grătar, și Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, chimenul, oregano și piperul; adăugați carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Carne de porc la grătar, neacoperită, la foc mediu indirect timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Într-un castron, combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se servește cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista