Carne De Porc Cu Aragaz Lent Lo Mein
Carnea de porc cu aragaz lent Lo Mein necesită aproximativ 10 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 454 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptura de braț de porc, amestecul de condimente, legumele de zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Carne De Porc Cu Aragaz Lent Lo Mein, Aragaz Lent Lo Mein, și Aragaz lent se amestecă-se prăjește Lo Mein pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, carnea de porc, amestecul de condimente (uscat), castanele de apă, lăstarii de bambusși țelina în ordinea listată în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Se amestecă ușor legumele congelate și teriyaki se unge și se glazurează. Increaseheat setarea la mare. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până când sunt legumeletendru.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți carne de porcamestec peste paste.