Carne de porc condimentată Indian cu Raita

Carne de porc condimentată Indian cu Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc condimentată Indian cu Raitan. O porție conține 185 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, iaurt grecesc, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui condimentat Indian cu Raita, Carne de porc condimentată Indian în sos de roșii, și Carne de porc condimentată indiană în sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Combinați semințele de coriandru, semințele de chimen, semințele de fenicul, 1/4 linguriță de sare și piperul negru într-o mașină de tocat condimente și procesați până la măcinarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
2
Ungeți uleiul de canola peste filetul de porc. Frecați cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Așezați carnea de porc pe un suport de prăjire în tigaie; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Prăjiți carnea de porc la 425 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Lăsați să stea 5 minute; felie. Strângeți umezeala din castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
6
Combinați castravetele, iaurtul, coaja de lămâie, 1/4 linguriță de sare, ardeiul roșu măcinat și usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(tub Mare)(tub Mare)
7
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista