Caribbean Crunch
Reteta Caribbean Crunch ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jurul valorii de 20 minute. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 145 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, stafide, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crunch-crunch: o săptămână de (face înainte) salate de primăvară în borcane, Cap 'n Crunch Macarons cu umplutură de aluat pentru prăjituri Cap' n Crunch, și Bushwacker Din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.
Într-o tigaie de 15x10x1 inci, amestecați cereale, arahide, stafide și chipsuri de banane. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți untul și mierea la foc mic până când untul se topește. Se amestecă scorțișoară și sare; se toarnă peste amestecul de cereale, aruncând până se acoperă uniform.
Coaceți descoperit 10 minute, amestecând o dată. Se amestecă floricele și nuca de cocos.
Presărați sare suplimentară, dacă doriți. A se păstra într-un recipient etanș.