Caramel Mere " Nachos

Caramel Mere
Caramel Apple " Nachos necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos hor d ' oeuvre pentru Halloween. Această rețetă de la Kraft Recipes are 183 de fani. Un amestec de apă, fursecuri oreo, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Alune Caramel Mere Nachos, S ' mores caramel sărat Nachos de mere, și Nachos de mere cu scorțișoară condimentată Raw Vegan Caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Caramele cu microunde și apă în castron mic cu microunde pe 1-1/2 min. sau până când caramelele se topesc complet, amestecând la fiecare 30 de secunde. (sosul de Caramel va fi fierbinte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Aranjați merele pe farfurie, cu felii ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
3
Stropiți sosul de caramel peste mere; deasupra cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Pentru Conservare,Pentru Conservare,

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista