Caramel Ciocolată Fleac

Caramel Ciocolată Fleac
Caramel ciocolata fleac este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de topping de înghețată de caramel, amestec de tort de mâncare al diavolului, topping de carton bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caramel Ciocolată Fleac, Ciocolată-caramel fleac cu zmeură, și Budinca de Caramel sărat și tort de ciocolată fleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului pentru un 8-in. tavă de copt pătrată. Se răcește pe un suport de sârmă. Pregătiți budinca conform instrucțiunilor pachetului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați tortul în 1-1 / 2-in. cuburi; puneți jumătate din cuburi într-un 3-qt. castron fleac sau castron mare de servire din sticlă; apăsați ușor în jos pentru a umple golurile. Se acoperă cu jumătate din toppingul biciuit, budinca, toppingul de caramel și bucățile de caramel; repetați straturile. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista