Caramel Ciocolată Fleac
Caramel ciocolata fleac este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de topping de înghețată de caramel, amestec de tort de mâncare al diavolului, topping de carton bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caramel Ciocolată Fleac, Ciocolată-caramel fleac cu zmeură, și Budinca de Caramel sărat și tort de ciocolată fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului pentru un 8-in. tavă de copt pătrată. Se răcește pe un suport de sârmă. Pregătiți budinca conform instrucțiunilor pachetului.
Tăiați tortul în 1-1 / 2-in. cuburi; puneți jumătate din cuburi într-un 3-qt. castron fleac sau castron mare de servire din sticlă; apăsați ușor în jos pentru a umple golurile. Se acoperă cu jumătate din toppingul biciuit, budinca, toppingul de caramel și bucățile de caramel; repetați straturile. Acoperiți și refrigerați până la servire.