Caraibe Nemernic R Sos De Mustață

Caraibe Nemernic R Sos De Mustață
Caraibe nemernic R sos de mustață este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de capere, condimente din Caraibe, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Caraibe Nemernic Sos, Caraibe Nemernic Se Amestecă-Prăji, și Caraibe Nemernic De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună maioneză, ardei gras roșu, coriandru, capere, usturoi, condimente din Caraibe, ulei de măsline, muștar creol, sos de chili și sos Worcestershire. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Muștar CreolMuștar Creol
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Gewurztraminer, Riesling, Pinot Gris

Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Riesling, și Pinot Gris. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri refrigerate, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
Alsacia Willm Cuvee Emile Willm Gewurztraminer
De culoare paie, cu un nas aromat, atât fructe înainte (litchi), cât și florale (trandafir sau violet). În gură atacul este suplu cu note de mango. Un vin robust, gras și puternic. Finisajul este neted și mătăsos, cu note de trandafiri și condimente și capul florilor de perete.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista