Flounder fript cu sos Tartar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, sos fierbinte, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Cambulă Friptă Franceză, Flounder Fript (Atât De Ușor!), și Cambulă friptă cu glazură de parmezan "caesar" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Combinați primele 3 ingrediente și 1/4 linguriță de sos fierbinte într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați pește cu 3/4 linguriță sos fierbinte, suc de lămâie și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați peștele pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Prăjiți peștele 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.