Calmarul umplut picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 339 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, oregano, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Calmar Umplut Picant, Calmar Umplut La Cuptor, și Calamar Umplut Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 7x11 inch. Într-o cratiță aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
3
Tăiați capul și tentaculele din corpul calmarului. Rezervați și tocați tentaculele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
4
Îndepărtați pliul și curățați pielea colorată de pe corp. Clătiți sub apă rece și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Într-un castron mic combinați orezul, stafidele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Sotati 1 ceapa tocata si 3 catei de usturoi cu 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie medie. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați tentaculele de calmar tocate și amestecul de orez. Se amestecă bine și se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Mazăre Goya®
8
Intr-o tigaie mare sotati ceapa si 4 catei de usturoi pana se inmoaie. Se amestecă fulgii de ardei roșu și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați roșiile cu suc, pastă de hamsii și vin. Se amestecă și se gătește la foc mediu până se îngroașă ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pastă De Hamsie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Umpleți calmarul cu amestecul de orez și sigilați capetele cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Mazăre Goya®
11
Așezați calmarul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Se toarnă sosul de roșii peste tot și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.