Calendula Paella

Calendula Paella
Reteta Calendula Paellan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest fel principal are 259 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sos de piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați bulionul, orezul, ceapa, jumătate din usturoi, sarea, turmericul, piperul și frunza de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când orezul este fraged. Între timp, într-o tigaie, călește ardeiul verde, ceapa, pătrunjelul, cimbru, sosul de ardei iute și usturoiul rămas în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
TurmericTurmeric
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați ciuperci. Gatiti pana cand ardeiul verde este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Adăugați roșii și mazăre; se încălzește. Aruncați frunza de dafin; adăugați amestecul de orez în amestecul de legume și păstrați-l cald la foc mediu-mare. Într-o altă tigaie, gătiți și amestecați creveții în suc de lămâie timp de 2 minute. adăugați pui; gatiti pana cand puiul nu mai este roz si crevetii sunt complet fierti, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați orez și legume cu petale de calendula; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire11 kilogram de dovlecel,cimbru uscatcimbru uscat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciuperci proaspete feliateciuperci proaspete feliate4căței de usturoi, tocați, împărțițicăței de usturoi, tocați, împărțiți1mareardei verde, juliennedardei verde, julienned3ceapa verde, feliataceapa verde, feliata11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.turmeric măcinatturmeric măcinat2(iarnă)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez nefiert cu bob lungorez nefiert cu bob lung2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata11 kilogram de dovlecel,pătrunjel tocatpătrunjel tocat283Nuci de orice fel (tocate)pachet mazăre congelatăpachet mazăre congelată01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.sos de ardei iutesos de ardei iute11 kilogram de dovlecel,1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi227Nuci de orice fel (tocate)creveți nefierți, proaspeți sau congelați, decojiți și decojițicreveți nefierți, proaspeți sau congelați, decojiți și decojiți454Nuci de orice fel (tocate)piept de pui dezosat fără piele, feliat subțirepiept de pui dezosat fără piele, feliat subțire21 litru de lapte integral, la temperatura camereiroșii, tocateroșii, tocate1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripetale de calendula (aproximativ 12 flori)petale de calendula (aproximativ 12 flori)

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegeri excelente pentru Paella. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Fableist Tempranillo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Fableistul Tempranillo
Fableistul Tempranillo
Încărcat cu afine, coacăz negru și ciocolată neagră. Vinul are o senzație de gură catifelată, cu un finisaj persistent, cald și satisfăcător.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista