Calamari Ripieno alla Griglia
Calamari Ripieno alla Griglia durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, ulei de măsline extravirgin plus, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Asparagi alla Griglia-sparanghel cu Prosciutto și Gorgonzola, Polpo alla griglia (caracatiță la grătar), și Rețetă de iepure la grătar și marinat (coniglio Marinato alla Griglia).
Instrucțiuni
Îndepărtați tentaculele și curățați calamarii, lăsând cât mai întregi posibil. Puneți tentaculele deoparte.
Așezați calamari într-o oală de 8 litri și acoperiți cu apă.
Se pune la foc mare și se fierbe. Gatiti o ora pana cand este destul de frageda, scurgeti si raciti.
Între timp, încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci până la fumat.
Adăugați usturoiul și roșiile uscate și gătiți până se rumenesc ușor.
Adăugați pesmet și continuați să gătiți până se amestecă bine.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Adăugați cimbru, scallions și pătrunjel și amestecați pentru a amesteca.
Umpleți calamari răcoroși și condimentați cu sare și piper.
Periați calamarii și tentaculele umplute cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Gatiti pana la gratar frumos, aproximativ 10 minute, intorcand o data.
Între timp, într-un bol mic de amestecare, așezați roșiile, uleiul rămas și arpagicul și condimentați cu sare și piper.
Scoateți calamarii în farfurie, acoperiți cu linguri de sos de roșii și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Jeroboam). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.