Băutură în sezon: Margarita de mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să beți în sezon: Margaritan de mure. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 153 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 589 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați var, cointreau, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Băutură în sezon: Kumquat Margarita, Băutură în sezon: Concord Martini, și Băutură în sezon: afine + Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sarea pe o farfurie într-un strat uniform. Frecați o felie de var în jurul marginii exterioare a paharului, apoi rotiți marginea paharului în sare până când întreaga jantă este acoperită cu sare. Pune deoparte.
În partea de jos a unui agitator de cocktail, amestecați murele până când sunt complet piure.
Adăugați suc de lămâie, tequila, Contreau și nectar de agave după gust. Umpleți agitatorul cu gheață și agitați bine timp de aproximativ 10 secunde.
Adăugați 1 cub de gheață mare în paharul de servire cu margini de sare. Folosind un mini filtru cu ochiuri fine în plus față de un filtru de cocktail, turnați margarita în paharul de servire.
Se ornează cu câteva mure pe o frigăruie.