Bușteni De Ouă
Jurnalele de ouă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 154 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 27. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți jumătate și jumătate smântână, extract de rom, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ eggnog mată nucșoară cookie busteni, Busteni De Pizza, și Bușteni De Nucșoară.
Instrucțiuni
Într-un castron, unt de cremă și zahăr.
Adăugați nucșoara, oul și extractele; se amestecă bine. Se amestecă făina. Dacă este necesar, răciți aluatul pentru o manipulare mai ușoară.
Pe o suprafață ușor făinată, formați aluatul în 1/2 in.- Role Diametru; se taie fiecare în 3-in.- piese lungi.
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase.
Se coace la 350 CP timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Pentru glazură, bateți untul până când este ușor și pufos.
2 cani zahăr și extracte de cofetari; se amestecă bine. Bateți în smântână și zahărul rămas al cofetarilor. Prăjituri de îngheț. Cu dinții unei furculițe mici, faceți linii pe glazură pentru a simula scoarța.