Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly)

Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly)
Reteta Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly) ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 3 ore și 15 minute. O porție conține 346 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți usturoi, 4? runde de ghimbir, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Burtă de porc înăbușită japoneză (buta No Kakuni), Buta no Kakuni, și Buta no Kakuni.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în pătrate de 2 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Puneți burta de porc, cu partea grasă în jos, într-o oală mică cu fund greu (cum ar fi un cuptor olandez), care este suficient de mare pentru a ține carnea de porc într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Puneți oala la foc mediu și lăsați carnea de porc să se prăjească netulburată până se rumenesc pe partea grasă.Întoarceți fiecare bucată și rumeniți cealaltă parte, apoi transferați-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul și niboshi și și prăjiți până se rumenesc și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
5
Adăugați sake-ul și fierbeți până nu mai mirosiți alcool.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
6
Adăugați apa, zahărul, sosul de soia, sarea și readuceți carnea de porc în oală. Aduceți la foc mic și apoi reduceți focul și acoperiți cu un capac etanș.Fierbeți până când burta de porc se destramă-fragedă (aproximativ 2 ore).Strecurați lichidul de fiert și, dacă aveți de gând să serviți kakuni imediat, îndepărtați grăsimea suplimentară. Cel mai bine este să lăsați acest lucru să stea la frigider peste noapte, deoarece acest lucru oferă cărnii șansa de a absorbi mai multă aromă și va face să elimine mult excesul de grăsime easier.To serviți, reîncălziți ușor burta de porc. Feliați și serviți cu o parte din lichidul de fierbere, muștarul fierbinte și verdeața aburită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
VerziiVerzii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista