Burgeri cu carne de fasole

Burgeri cu carne de fasole
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă burgeri cu carne de vită. Această rețetă servește 6. Acest aperitiv are 258 de calorii , 11 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de muștar, ceapă și roșii spanac, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de lingură de 43% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt burgeri de vită și fasole neagră , burgeri de vită și fasole neagră și burgeri de vită și fasole la grătar .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fiert. Se amestecă bulgurul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie. Într-un robot de bucătărie, combinați fasolea, ceapa, muștarul și usturoiul. Acoperiți și pulsați până se omogenizează. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
BulgurBulgur
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mare, combinați oul, bulgurul și amestecul de fasole. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în șase chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți chiftele în ulei în loturi timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 160° și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Serviți pe chifle cu spanac, ceapă și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Vampire Merlot cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vampirul Merlot
Vampirul Merlot
fin, cu corp mediu, cu o aromă proaspătă, de cireșe negre și note de condimente din plante. învechit în stejar, merlotul nostru dezvoltă în pivniță arome grațioase de fructe, completate de nuanțe subtile de vanilie și pâine prăjită din stejar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista