Burger De Pui Vietnamez "Banh Mi"

Burger De Pui Vietnamez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de Pui vietnamez "Banh Mi". Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 477 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica morcov, sare, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, Sandwich De Pui Vietnamez (Banh Mi), și Banh Mi Chicken Burger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de sticlă, combinați castravetele, morcovul și ridichile. Într-o oală mică, aduceți oțet alb, 1 1/2 linguriță sare, zahăr și 1 cană apă la fierbere; se toarnă peste legume și se dă la frigider până la murat, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
LegumeLegume
CastraveteCastravete
RidicheRidiche
MorcovMorcov
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încălziți cuptorul la 204°.într-un robot de bucătărie, pulsați tofu, ou, scallions, 1/4 linguriță piper și restul de 1 linguriță sare până se combină, 30 de secunde. Într-un castron, pliați amestecul de tofu în pui; se formează în 4 chiftele. Ungeți o foaie de copt de 12" x 12 " cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
3
Coaceți burgeri până când temperatura internă ajunge la 74°, 20 de minute. Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de susan. Saut shiitakes, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Adăugați sos de soia, oțet de mere, chimen, zahăr brun și restul de 1/4 linguriță de piper; gatiti 2 minute. Împărțiți burgeri, ciuperci, salată murată, muguri de fasole și coriandru printre chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Zahăr BrunZahăr Brun
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PiperPiper
ChimenChimen
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista